MIN UGLE COLLAGE SOM WALLPAPER – KLAR TIL DOWNLOAD

WALLPAPER | RUTH CRONE FOSTER
ONSDAG 13-07-2011 

      

Hey, hey, hey! Vi kunne godt gøre den her med de tre udråb til en fast ting, kunne vi ikke? Vi gør det sgu. Og så videre til det, det hele handler om. Wallpapers. We have got a new one for you. Denne gang er det en med et dyr på. Og det er ikke Hello Kitty. Sig hej til Ruth Crone Fosters 1×1 meter store collage-ugle, der hænger på en væg i Tank i Mejlgade, digitaliseret og foreviget til dig.

Ruth Crone Foster bor i Aarhus, ligesom vi gør. Hun er fra 1979. Hun er selvstændig designer. Hun er illustrator. Hun er print designer – en beskæftigelse vi ville ønske bestod i at designe printere. Mest af alt fordi jeg godt gad have Ruth til at designe min lidt for pæne Canon 210 med scanner. Og ja, vi kopierer de her informationer fra kunstnernes egne profiler her på bloggen. Men bare vent og se. Vi kommer også til at arbejde med kunstnere,  som ikke blogger på I DO ART, og så skal vi nok vise hvad vi kan rent journalistisk. Det er ikke så lidt, som man kunne tro.

På Ruths profil bliver hun, ligesom vi er blevet, spurgt om hvad det fedeste ved kunstscenen i Danmark er. “Det fedeste ved kunstscenen i DK, er hvor højt der er til loftet” svarer hun. Og med en 1×1 meter collage af en ugle og andre endnu større dekorationer, er Ruth god til at udnytte det loft. Men det er svært for os at digitalisere store værker som hendes. Her lever scanneren på min Canon 210 slet ikke op til sit navn.

Vi på I DO ART WALLPAPER-redaktionen har vi ikke nogle specielt gode kameraer. Derfor har vi bedt om hjælp hos folk der kan deres kram, og som i øvrigt har kram, der kan tage gode billeder. I denne her forbindelse er det Jesper Christensen, den dejlige dreng, som har hjulpet os på vej.. Hvis I klikker på hans navn kommer I ind på hans portfolio, så hvis I synes godt om os og vores wallpapers, så klik og kig rundt på hans hjemmeside. Eller på Facebookikonet i bunden af hans hjemmeside. Så kommer i ind på hans private facebookprofil, hvor I kan stalke ham.. Uuh. Vi kan afsløre at han er “interested in women.”

Ikke mere snak. Hent dette her fantastiske wallpaper og tænk gode tanker om Ruth og Jesper, og Louise From, foruden hvem vi ville være nødt til at nøjes med at have Hello Kitty og canadiske skovlandskaber bag vores ikoner.

▲ Lukas & Morten