T-shirt print

Jeg lavede en crew t-shirt print til Display Festival 2017.

Kernen i ideen er at mange forskellige mennesker kommer til festivalen. Vi vil have dem til at stå sammen som en stor enhed. Så jeg har skåret forskellige former i papir og leget med kompositionen. Da jeg følte, at jeg fandt den rigtige opbygning, tog jeg billeder og rentegnede  figurerne i Illustrator.  Jeg fremhævede nogle specifikke for at skabe balance.

Jeg har også lavet et print til Hummels firmaet tur til Barcelona , så hvis du vil se et t-shirt print projekt, så se her

_

I made the t-shirt print for Display Festival 2017 crew t-shirt.

The core of the idea is that a lot of different people will be coming to the festival. We want them to merge together as one big entity. So I have cut different shapes in paper and played with the composition, and when I felt I found the right one I drew the shapes in Illustrator. I highlighted some specific ones to create balance.

I have also created a print for the company tour for Hummel so if you want to see another project look here