Greek artifacts + alchemist signs

Jeg lavede denne serie af digitale collager, hvor jeg kombinerer de antikke græske artefakter med moderne grafiske elementer og alkymistiske tegn.

Dem der kender mig, kan du se, at jeg ikke har opgivet min gamle “marmor” crush. Disse gamle statuers renhed og enkelhed, er det der fanger mig, og jeg føler, at de giver god balance til mine ofte mættede universer.

_

I made this series of digital collages where I combine the ancient greek artifacts with modern graphical elements and alchemist signs.

For those who know me you can see I haven´t given up on my “ancient marble” crush. I think the purity and simplicity of these old statues is what captivates me, and I feel they give at good balance to my often saturated universes.

Greek artifacts + alchemist signs

I made this series of digital collages where I combine the ancient greek artifacts with modern graphical elements and alchemist signs.

For those who know me you can see I haven´t given up on my “ancient marble” crush. I think the purity and simplicity of these old statues is what captivates me, and I feel they give at good balance to my often saturated universe.

All3-ruthcronefoster-digitalcollage-opsatsmallfile

Excelsior-ruthcronefoster-digitalcollage-opsatsmallfile

Sulphur-ruthcronefoster-digitalcollage-opsatsmallfile

Ancient modern-ruthcronefoster-digitalcollage-opsatsmallfile